Tarafsızlığı Koruma Komitesi ve Program Komitelerimiz İçin Üyelik Davet Duyurusu

Tarafsızlığı Koruma Komitesi ve Program Komitelerimiz İçin Üyelik Davet DuyurusuCTR, uymakla yükümlü olduğu akreditasyon standartlarının bir gereği olarak, gerçekleştirdiği belgelendirme faaliyetlerinden etkilenen tarafları, farklı amaçlarla oluşturulan komitelerin çatısı altında bir araya getirmektedir. Kuruluşumuzun gerçekleştirmekte olduğu belgelendirme faaliyetlerinden etkilenen bir taraf olarak, sizleri/kurumunuzun-kuruluşunuzun yetkili bir personelini Tarafsızlığı Koruma Komitesi veya Program Komitesi üyesi olmak üzere davet etmekteyiz. Komitelerimiz hakkında kısa bir tanıtım bilgisini aşağıda bulabilirsiniz:

TARAFSIZLIĞI KORUMA KOMİTESİ:
"Tarafsızlığı Koruma Komitesi" kuruluşumuzun belgelendirme faaliyetlerinin tarafsızlığını ve bağımsızlığını sağlamak, muhafaza etmek, ticari ve diğer baskılardan uzak kalmasını sağlamak üzere çeşitli kontroller yapıp karar ve tavsiyelerini iletmekle görevli, tamamen bağımsız bir yapıdır. "Tarafsızlığı Koruma Komitesi" adı altında bir araya getirdiğimiz ilgili taraflar genel olarak; kamu kuruluşlarının temsilcileri, sanayi ve ticaret kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, düzenleyici kuruluşların temsilcileri, belgelendirilmiş veya belgelendirme için potansiyel aday müşteriler veya müşterilerin müşterileri olmaktadır.

PROGRAM KOMİTESİ:
"Program Komitesi" kuruluşumuzda gerçekleştirilen personel belgelendirme faaliyetleri kapsamında yer alan belgelendirme programlarının teknik açıdan uygunluğunu inceleyip; ilgili belgelendirme programının geçerli kılınması ve/veya geliştirilmesi konusunda kararlar almakta ve tavsiyelerini iletmektedir. "Program Komitesi" adı altında bir araya getirdiğimiz ilgili taraflar genel olarak; kamu kuruluşlarının temsilcileri, sanayi ve ticaret kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, düzenleyici kuruluşların temsilcileri, belgelendirilmiş veya belgelendirme için potansiyel aday müşteriler veya müşterilerin müşterileri olmaktadır.
Okunma: 1243     Tarih: 12.07.2016 02:01
Copyright 2024 © CTR Uluslararası Belgelendirme & Denetim Ltd. Şti.