Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınav Videolarımızın İlki Yayımlandı: Betonarme Demircisi

Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınav Videolarımızın İlki Yayımlandı: Betonarme DemircisiMesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen kişiler için en önemli bilinmezlerden biri, belge almak için girmeleri gereken sınavların yapısı. Bu bilgi eksikliğini gidermek ve sektörün gelişimine destek sağlamak amacıyla mesleki yeterlilik belgesi sınavlarını kısa videolarla tanıtmak için bir çalışma başlattık. Belge almak isteyen kişilerin daha etkin bir biçimde bilgilendirilmesini sağlamayı hedefleyen çabalarımızın ilk meyveleri Betonarme Demircisi alanındaki 4 video oldu. Betonarme Demircisi Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına yönelik bilgileri içeren bu ilk 4 video sırasıyla şu konu başlıklarında hazırlandı:

1- Betonarme Demircisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları (Genel Bilgiler)
2- Betonarme Demircisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Teorik Sınav
3- Betonarme Demircisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Performans Sınavı
4- Betonarme Demircisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Mülakat Sınavı



Kapsamımızda yer alan tüm mesleklerle ilgili kısa, tanıtıcı video çalışmalarımızı sürdürüp, yakın zamanda diğer meslekler için hazırlanan videoları da web sayfalarımızda yayımlayacağız.

Betonarme Demircisi Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınav videolarının tamamına ulaşmak için tıklayınız: BETONARME DEMİRCİSİ MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ
Okunma: 2431     Tarih: 01.06.2018 08:07
Copyright 2024 © CTR Uluslararası Belgelendirme & Denetim Ltd. Şti.